Akvamarín ponúka úžasný vzhľad

zásnubný prsteň s akvamarínom

Akvamarín je svetlo modrý, vysoko priehľadný, polodrahokam drahokam z minerálnej rodiny Beryl. Akvamaríny sú základným kameňom marca a sú spojené so znamením zverokruhu Ryby. Nosenie šperku s akvamarínom podporuje vodcovské vlastnosti, sebavedomie, dobré zdravie a stabilitu v manželskom živote. Aj vďaka tomu sú prstene s akvamarínom skvelé ako zásnubné prstene.

Krásna farba akvamarínu je skutočne žiadaná. Veľké akvamarínové kryštály sa hodia k výnimočným šperkom.

Akvamarín má univerzálne využitie. Je to krištáľ prvku vody a je možné ho podľa vašich zámerov kombinovať s inými vodnými kameňmi alebo s kameňmi predstavujúcimi ďalšie elementy.

Smaragdový a oválny vzhľad je najobľúbenejším štýlom pre šperky s akvamarínom, najmä ak sú umiestnené v prsteňoch, vďaka čomu sú prstene s akvamarínom perfektne vhodné na akékoľvek udalosti.

Vedeli ste, že nosenie šperku s akvamarínom pomáha:

  • Zvýšiť inteligenciu
  • Zvyšuje predvídavosť
  • Zvýši odvahu
  • Pomáha dosiahnuť šťastie
  • Má omladzujúce účinky

Zásnubný prsteň s akvamarínom má čarovnú silu

Zásnubný prsteň s akvamarínom je skvelý, ak potrebujete zásnubný prsteň. Týmto šperkom dokonale preukážete svoje city k niekomu, na ktorom vám skutočne záleží.

Energia, ktorá pramení z akvamarínu si získa náklonnosť každej ženy.

Tento ohromujúci drahokam vyzerá perfektne s každým typom zlata – bielym zlatom, žltým zlatom a dokonca aj ružovým zlatom.

odporúčané

Ako sa vyrába šperk (1 časť)

Verím, že sa vám predchádzajúci blog páčil. V tomto blogu však máme pre vás niečo extra. Po dlhšej príprave a samotnej realizácii je na svete unikátne video o výrobe šperkov.

Ako si vybrať krásne zlaté náušnice

Kúpa zlatých náušnic je pre ženu vždy radostnou udalosťou. Navyše výnimočných zlatých náušnic nie je veľa. Ale spokojnosť z nákupu produktu môže rýchlo zmiznúť, ak počas nosenia pociťujete určité nepohodlie.

Ako sa vyrába šperk (2 časť)

V tomto článku sa opäť vrátime k videoprezentácii. Ako sa hovorí – je lepšie jedenkrát vidieť ako o tom stokrát čítať alebo počuť. V tejto druhej časti našej krátkej videosérie